måndag 3 oktober 2011

Fusk till Wordfeud..


tycker inte jag är ok... Hittade en artikel på Aftonbladet om det här nu..
Björn gillar att spela det spelat och fick häromdan spela en snubbe. Han verkar ha nån fuskapp med tanke på alla långa och konstiga ord han kommer på (snubben har typ inte fått mindre än 45 poäng på varje utlagt ord). Mycket poäng och så har vi knappt hört talas om vissa ord han lägger.

Näe, fuskapp till Wordfeud är inget för mig iaf. Här ska det spelas ärligt.

9 kommentarer:

Fredric sa...

Nu har du tjatat så om wordfeud att mitt försvar bröts ner. Installerat och jag inser nu att all min lediga tid kommer ätas upp av det här.. Damn you..

Fredric

Carita sa...

Haha, jag råkade ut för samma sak, så jag tänkte liksom vidarebefordra det :-), men det är rätt kul va?

Fredric sa...

Sjuk kul är det och beroendeframkallande. Frustrerande också, just nu spelar jag med nån jävla lök som tar 40 minuter på sig mellan orden

Bruttski sa...

Det är därför man skaffar sig flera motståndare som man spelar mot samtidigt.

Anonym sa...

Jag har också råkat ur för fuskare, trist! Det ska finnas något som heter Wordfraud som många använder för att fuska. De borde sätta stopp för fusket.
Lägg till mig om ni vill spela ärligt!

Sessan

Anonym sa...

Asså, Sessan, ja kör Wordfraud - fast bara mot mina frenemies ;) - och ja lär mig sjuukt många nya ord, så komm inte med din himla moralpanik, jag blir så trött! Det viktigaste är väl att man kör utan fusk mot typ nära polare om man lovat varandra. Wordfraud är faktiskt sjukt lärorikt.

Carita sa...

Ja dom som fuskar brukar man kunna avslöja rätt fort iaf, så då är det bara att avsluta det spelet, men trist när man råkar ut för det. Men det är väl tekniskt möjligt att två fuskare skulle kunna (råka) mötas och då blir det egentligen dator mot dator som spelar säg?

Karl Söderkvist sa...

Ja allt fler väljer att fuska och inte bara WordFeud drabbas, något som är mycket värre är pokerbranchen med alla program som finns att tillgå online. Att fuska i WF med exempelvis Wordscorer.com kanske förstör spelet för många, men när möts man LIVE, öga mot öga så ser vi vem som verkligen är bäst...

Carita sa...

Jadu, det är trist med alla som fuskar i spel och sporter. Men i poker kan det vara riktigt irriterande kan jag tänka mig, speciellt om man spelar om pengar...