onsdag 15 november 2017

Long time no seen.

Sitter här en onsdag i soffan framför tv:n. Tog precis en liten paus i Orange is the new Black. En serie som funnits ett tag som jag gav en chans häromdagen som jag fastnade för. Bra underhållande må jag säga. Nackdel med serier är att det är så lätt att kolla avsnitt på avsnitt och glömma bort allt annat runtomkring, som att man saknar barnen och att man t ex skulle behöva göra annat vettigt här hemma..

Happ.. vad har hänt på senaste tiden då? Senaste inlägget är väl från slutet av Augusti I guess... då skulle vi bli med gerbiler och så hade nån repat lacken på bilen. Gerbiler skaffade vi, men dem återlämnade vi för ett par helger sen då dem inte levde upp till förväntningarna. Inte alls handtama och stökade dagligen till det i buren (läs; man behövde leta upp matskålen bland allt spån och likaså deras sandbad, spån överallt, always, inte så bra med andra ord). Sååå, nu har vi bokat på oss en liten dvärghamster som vi ska hämta om exakt en vecka, handtam och rätt mycket enklare att sköta om. Återstår att se dock. Och bilen... ja, skadan har jag anmält men inte tagit tag i.. + att nån jäkel några veckor senare gjorde dörruppslag så det blev en buckla på passagerardörren, rätt jäkla värdelöst att man inte kan stå för sånt...

Annars då? Fick bra besked idag på jobbet. Våran kollega som jag och flera till inte kommer så bra överens med ska eventuellt flytta på sig, och permanent I hope. När man raserar det läraren har byggt upp i flera år är man inte mycket att hänga i granen.. sen har jag då äntligen fått fast tjänst. Skrev på papper igår. Feels fuckin' good!

En annan trevlig nyhet är att jag åker till Florida i Mars. Inte på nån semesterresa dock, utan med min brukare som jag jobbar extra för. Nyligen hämtat ut ett nytt pass och sökt visum. FETT.
Och rätt kul att han vill att JUST JAG ska bli med! Aldrig varit i USA men det ska bli himla kul att se det landet!

Och en annan jäkligt härlig grej är att lilla Isak kommit till denna värld nyligen! Therese och Johan har fått en till son och Charlie en lillebror. En otroligt söt liten bebbe!
Sen har även Jenny fått barn hon med, en liten Lowe. Babyboom här i höst. Riktigt underbart. Isak har vi fått träffa ett par gånger och så härligt att de bor så pass nära nu (flytt från Södertälje till Flemingsberg, tummen upp på den!). Lowe ska vi få träffa på söndag, ska bli kul, var länge sen vi träffade Jenny med familj dessutom. Lätt att det blir så, men jag är sjukt glad över alla fina vänner jag har, även fast man inte kan ses så ofta som man önskar så har man alltid samma underbara relation till de! Ett tecken på att det är en bra relation.

Inte långt kvar tills My och Loui får en lillasyster, BF nu på lördag!





Nåja..
Over and out for now!

Inga kommentarer: