fredag 24 februari 2017

Mera kalas...

Förrförra helgen när jag hade barnen här, var det kalas på lördagen, i morgon är det kalas igen, men denna gång på Exploria i Fittja. En av My's kompisar på dagis fyller 6 år och det ska självklart firas. Sååå, jag tar med mig My, Loui och så följer syster yster med på lite äventyr hon också. Vi ska visst till "trafikskolan", får se vad för skoj som finns där. Aldrig varit på detta lekland men det sägs vara det största i Europa, eller åtminstone bland top 5. Huvva, gäller att ha ögonen på barnen då!

Läste för övrigt ett otrevligt inlägg om att det vistas folk där som inte ska vara i närheten av barn, inte just på det leklandet, det vet jag inget om, men man ska då inte sitta och fika genom hela besöket utan det är bra att man vet var barnet befinner sig.. sjukt alltså, sjukt att man ska behöva ha ett sånt tänkt ens en gång. Jag har ögonen på My och Loui, skulle bli jävligt rädd om jag inte skulle hitta de... det är så lätt på sånt stort och stökigt ställe..

Happ, mer då..? Jenni hakar på hem och på kvällen kommer mamma över på middag och även Mathias. Återstår att se om Micke är ledig eller om han dyker upp han med. Han är självklart välkommen. Lasagne får det bli till middag, det tar sin lilla stund men vad gör det när man vet att man får äta gott sen..?

Söndag, planen är att åka till Spårvagnsmuséet. Har ett återkommande problem. Jag vill inte stå och vänta på buss efter buss (som jag dagligen ser andra göra) för att man har barnvagn och då det redan är fullt med såna på bussen, så jag kommer nog skippa vagnen både lör- och söndag. Får se hur pigg lilleman är på att gå. Jag kan bära honom så länge det inte är is på gångvägen, annars vägrar jag. Fy fan för att halka med ett barn i famnen!

Näe, nu ska jag se på lite Vampire Diaries och sen rasa i säng. Tight schema i morgon!
Sova sig så gott sära vänner!




Inga kommentarer: